sunnuntai 5. joulukuuta 2021

David F. Walker, Chuck Brown & Sanford Greene: Bitter Root. Volume one, Family business

 

Alkuteos: Bitter Root. Volume one (2019)

Ilmestymisaika: 2019 (ko.painos)

Sivumäärä: 160

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781534312128

Muoto: Nid.

Sarjamerkintä: Bitter root #1

Peukku: ^^b

Huom: julkaistu alun perin Bitter root -sarjakuvalehden numeroissa 1-5

*Once, the Sangeryes were known as the greatest monster hunting family of all time. Their specialty? Curing the souls of those infected by hate.

Now, those days are fading. A terrible tragedy has claimed most of the family, and the remaining cousins find themselves divided by their methods. But with a new breed of monster loose on the streets of Harlem, the Sangerye family will have to come together to stop it - or watch the human race fall to untold evil.*







Bitter Root vie lukijan 1920-luvulle ja sen värikkäisiin tunnelmiin. Vuosia aikaisemmin Sangeryesin perhe on kokenut menetyksen ja sen väkimäärä on vähentynyt huomattavasti. Silti nämä kuuluisat parantajat jatkavat taistelua pahaa vastaan perinteitään kunnioittaen. Nyt tilanne kuitenkin alkaa käydä vaaralliseksi. Jopa heille. Onko perinteet rikottava ja vanhat kaunat unohdettava jotta perhe ja koko maailma voivat selvitä nousevan pahan uhasta?

Tarina on jännittävä. Siinä vihjaillaan sopivasti menneeseen ja esitetään kivasti uusia tilanteita. Kerronta elää ja vaihtelee eri hahmojen välillä. Hahmot ovat myös varsin mielenkiintoisia. Heistä haluaa oppia lisää! Tarinan kokonaisuus toimii. Se koukuttaa ja nappaa mukaansa. Kuvitus on hienoa ja värikästä. Siinä on toimintaa ja potkua. Ruuduilla leikitään mukavasti.

Sarjakuva on mielikuvituksellinen ja jännittävä. Paikoitellen hyvin väkivaltainen, joten ei herkimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti