lauantai 11. joulukuuta 2021

Scott Snyder: Wytches. Volume 1

 

Alkuteos: Wytches, Vol 1 (2015)

Kuvittaja: Jock

Teksti: Scott Snyder

Ilmestymisaika: 2015 (ko.painos)

Sivumäärä: 190

Kustantaja: Image Comics

ISBN: 9781632153807

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

*When the Rooks family moves to the remote town of Litchfield, New Hampshire to escape a haunting trauma, they’re hopeful about starting over. But something evil is waiting for them in the woods just beyond town. Watching from the trees. Ancient…and hungry.*










Kiehtovan kiero sarjakuva pienestä kaupungista, jonne Rookien perhe on paennut tarkoituksenaan aloittaa uusi elämä. Uusi alku kelpaisi kaikille, sillä jokaisella on omat murheensa. Isä on stressaantunut sarjakuvataiteilija, äiti joutunut onnettomuuden takia pyörätuoliin ja tytär taas vakavan koulukiusaamisen uhriksi. Uudessa kaupungissa vain on omat ongelmansa… Näin ainakin nuoren Sailorin kohdalla, sillä ympäristö tuntuu tukahduttavan herkkää tyttöä.

Tarina paljastaa itseään vähitellen, hitaasti. Se elää paitsi nykyhetkessä niin myös menneessä, josta paljastuu kipeitä asioita. Ja syyllisyyttä. Ja epätoivoa.

Hienoa kerrontaa, jota avittaa tumma ja synkkä kuvitus. Tunnelma on onnistuttu saamaan salaperäiseksi ja paikoitellen jopa karmivaksi. Hyvää kauhua. Ei herkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti