sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Steve Niles: Freaks of the heartland

 

Alkuteos: Freaks of the Heartland (2021)

Kuvittaja: Greg Ruth

Teksti: Steve Niles

Ilmestymisaika: 2021 (ko.painos)

Sivumäärä: 160

Kustantaja: Dark Horse Books

ISBN: 9781506722313

Muoto: Nid.

Peukku: ^^b

Huom: kokoaa Freaks of the Heartland -sarjan 6 osaa

*Trevor’s monstrous little brother, Will, lives in the barn behind the house. Will is only six years old, but he towers over his older brother and possesses incredible strength. For years, Trevor has looked after his baby brother, keeping him from the light, but now that’s all about to change. His family’s secret is about to be revealed, uncovering the horrible truth of the small midwestern town the boys have grown up in.*







Sarjakuva vie lukijan maalauksellisiin maisemiin pieneen yhteisöön, jolla on omat salaisuutensa. Vanhan ajan maalaisyhteisössä farmarit elävät keskenään. He valvovat alueitaan haulikko tanassa ja Jumalaa peläten. Heillä on kuitenkin salaisuutensa… Lapset, jotka ovat syntyneet epämuodostuneina. Ja näistä lapsista he haluavat eroon. Jos vain uskaltavat.

Trevor on suojellut veljeään. Ja nyt hän laittaa kaiken peliin pelastaakseen tämän ja toiset tämän kaltaiset. Kuinka lapsien käy, kun vastassa ovat väkivaltaiset aikuiset?

Koskettava ja järkyttävä tarina lapsuuden loppumisesta ja selviytymisestä. Sarjakuvan kuvitus on kaunista ja maalauksellista jälkeä. Se on kuitenkin sen verran synkkä, etten suosittele herkimmille. Saattaa aiheuttaa ahdistusta. Itse ihastuin niin tarinaan kuin kuvitukseenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti