torstai 23. joulukuuta 2021

Dean Koontz: 60 tuntia

 

Alkuteos: The Husband (2009)

Kääntäjä: Katja Ruunaniemi

Lukija: Aku Laitinen

Ilmestymisaika: 2017 (ko.painos)

Kesto: 11h 32min

Kustantaja: StorySide

ISBN: 9789176134689

Muoto: e-äänikirja (BookBeat)

Peukku: ^^b

*Sinulla on aikaa keskiviikkoon keskiyöhön. Kuusikymmentä tuntia. Me olemme helvetin tosissamme. Kesken leppoisan työpäivän puutarhuri Mitch Rafferty saa painajaismaisen puhelinsoiton. Soittaja on kaapannut hänen vaimonsa. Mitchillä on 60 tuntia aikaa raapia kasaan kaksi miljoonaa dollaria tai hän ei enää koskaan näe puolisoaan. Soittaja on vakuuttunut, että Mitch onnistuu tehtävässä. Jos hän vain rakastaa vaimoaan tarpeeksi.*



Mitch on perus “matti meikäläinen”, mies joka haaveilee tavallisista asioista. Äkkiä hänet kuitenkin pistetään melkoiseen pulaan. Kaappaajat vaikuttavat olevan melkoisen fiksuja. Jos Mitch ei toimi kuten kuuluu, saa hän päälleen syytteen jos toisenkin. Eikä niistä vähäisin ole hänen oman vaimonsa murha. Kehen Mitch voi luottaa? Ja mistä hän saa kasaan vaaditun summan?

Toiminnallinen ja napakka trilleri josta ei vauhtia ja yllättäviä käänteitä puutu. Tunnelma pysyy hyvin yllä alusta loppuun ja jännittää saa sen suhteen miten käy. Lukijana Laitinen vetää hyvän suorituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti